Däckservice

Vi erbjuder komplett däck och hjulservice.

Vi utför all vanlig däckservice. Vi säljer alla märken av däck och fälgar. Vi byter däck och fälgar. Reparation av däck. Balansering. Vi ser till att du alltid får exakt det däck du önskar för bästa pris. Alla våra skrotdäck tas om hand på ett miljövänligt sett. Vi har däckförvaring och 4 hjuls inställning. Vi är komplett däckserviceverkstad.

Vi är återförsäljare av MAXXIS däck.  Men har du andra önskemål tar vi fram det däck du önskar oavsett märke.

Maxxis däck – pålitliga produkter för en god körupplevelse


Maxxis är ett välkänt amerikanskt varumärke. Däcket är internationellt välkänt för sitt högprestanda kvalitetsdäck. Sedan år 1967 har huvudfokus för detta välmående företag varit kundtillfredsställelse samt teknologisk utveckling. Maxxis tillverkar konkurrenskraftiga däck för många olika fordon. Bland dessa finns bilar, cyklar, motorcyklar, ATV, gräsklippare, go-kart och nyttofordon.

Alla Maxxis däck tillverkas med den senaste teknologin. Under däckets utveckling pågår en kvalitetskontroll – detta för att kunna erbjuda kunder mer pålitliga produkter till mer attraktiva priser. Företagets inblandning inom motorsporten har utvecklat deras teknologiska resurser. Oavsett om dina däck är till för säker motorvägskörning eller till för fortkörning längst grova stigar -  erbjuder Maxxis lösningar till alla dessa problem.

Däckförvaring:


Vi förvarar dina däck för rimlig kostnad. Samtidigt håller vi koll på däckens kondition så du har alltid säkra hjul på din bil. Det är lätt att glömma att däcken är den enda kontaktytan mellan fordonet och marken. Det är därför som det är mycket viktigt att bibehålla prestandan och kvaliteten på dina däck för att säkra din säkerhet och mobilitet. För att göra det rekommenderar vi att du pratar med oss som är experter på däck.


Gothia Bilservice AB 

Södra Ytterstadvägen 2

443 71 Gråbo  Telefon: 0302 440 60   Mobil 0706 564 342

E-Post: gothiabilservice@telia.com